Strona główna1 » Opinie o sklepie
Zadzwoń teraz!

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Daria
  • Data napisania recenzji: 08-03-2020
Wszystko ok. Serdecznie polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Natalia
  • Data napisania recenzji: 07-03-2020
Z całego serca polecam sklep i dywan MONTANA! Dywan jest cudownie miękki, pyszysty i bardzo dobrej jakości a przesyłka dotarła do mnie błyskawicznie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sylwia
  • Data napisania recenzji: 01-03-2020
Sklep godny polecenia
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magdalena
  • Data napisania recenzji: 29-02-2020
Polecam profesjonalnie szybko i oszczędnie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Danuta
  • Data napisania recenzji: 19-02-2020
Wszystko przebiegło pomyślnie dywan sliczny
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Iwona
  • Data napisania recenzji: 17-02-2020
Jestem bardzo zadowolona ze współpracy ze sklepem, zarówno jakość dywanów spełnia moje oczekiwania jak i rozmowy z Panem, który jest zawsze gotowy odpowiedzieć na każde pytanie. Dziękuję.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Emilia
  • Data napisania recenzji: 16-02-2020
Polecam! :-)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Edyta
  • Data napisania recenzji: 11-02-2020
Super sprzedawca
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Nikola
  • Data napisania recenzji: 09-02-2020
Wszystko super. A Pan na infolinii bardzo sympatyczny. W dzisiejszych czasach to rzadkość.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Emil
  • Data napisania recenzji: 02-02-2020
Produkty wysokiej jakości.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 02-02-2020
Git malinac
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Rafał
  • Data napisania recenzji: 01-02-2020
Szybko, sprawnie, bez problemów. Plecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bernadeta
  • Data napisania recenzji: 26-12-2019
Jestem bardzo zadowolona z produktu, dywan ma mocny intensywny kolor, grube włosie i jest bardzo puszysty. Szczerze polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bernadeta
  • Data napisania recenzji: 26-12-2019
Jestem bardzo zadowolona z produktu, dywan ma mocny intensywny kolor, grube włosie i jest bardzo puszysty. Szczerze polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Natalia
  • Data napisania recenzji: 10-11-2019
Zdecydowanie polecam! ????
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: eliza
  • Data napisania recenzji: 07-10-2019
Wszystko super
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 06-09-2019
Szybka wysyłka, szybka dostawa, znakomity kontakt ze sklepem. Dywan piękny i bardzo dobry jakościowo. Syn zadowolony ( kupowałam dywan dziecięcy ) i ja też jestem zadowolona. Sklep polecam w 100% .
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 30-08-2019
Świetna jakość
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: BEATA
  • Data napisania recenzji: 27-08-2019
szybko, sprawnie, dywan śliczny
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Robert
  • Data napisania recenzji: 10-06-2019
Super obsługa i towar Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 22-05-2019
Bardzo szybko i sprawnie.Polecam ten sklep w 100%A dywaniki piekne.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Kamila
  • Data napisania recenzji: 21-04-2019
Profesjonalne podejście do klienta ???? dziękuję dywaniki są piękne
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Natalia
  • Data napisania recenzji: 18-04-2019
Dywan przyszedł w ekspresowym czasie. Jest piękny, bardzo dobry gatunkowo. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Artur
  • Data napisania recenzji: 03-03-2019
Super sprzedawca. Śmiało mogę polecić.Zakupu w tym sklepie internetowym dokonałam pierwszy raz i jestem.bardzo zadowolona.Bardzo szybki czas realizacji zamówienia oraz stały kontakt że sprzedawcą. Produkt zgodny z opisem oraz zdjęciem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania recenzji: 28-02-2019
Wszystko super
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewelina
  • Data napisania recenzji: 28-02-2019
Polecam. Wszystko bez zastrzeżeń.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania recenzji: 28-02-2019
wszystko OK, obsługa, czas dostawy, i przede wszystkim ceny!!! polecam!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 18-02-2019
Polecam zakupy w tym sklepie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 12-02-2019
Otrzymałam wszystkie wyjaśnienia do produktu, bardzo miły i uprzejmy Pan. Realizacja również błyskawiczna, poprzedzona informacjami o stanie realizacji. Dostawa gratis, co nie było standardem w innych sklepach mających w sprzedaży ten sam chodnik.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 31-01-2019
Bardzo polecam, dywan jest dokładnie taki, jakiego oczekiwałam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Maria
  • Data napisania recenzji: 22-01-2019
wszystko ok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 22-01-2019
Polecam sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Angelika
  • Data napisania recenzji: 17-01-2019
Szybka , b.szybka wysyłka.Jakość produktu -na 5.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 14-01-2019
Zakupy ok. Jakość, cena, czas ... wszystko ok.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marta
  • Data napisania recenzji: 09-01-2019
Śliczny dywan. Kolory bardzo intensywne. Bardzo łatwo się go odkurza. Jesteśmy zachwyceni :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Edyta
  • Data napisania recenzji: 03-01-2019
Obsługa, wysyłka, jakość - wszystko na duży plus
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: ANNA
  • Data napisania recenzji: 30-12-2018
Super kontakt , zgodnie z obietnicą szybka przesyłka
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 27-12-2018
Wszystko OK, polecam!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marta
  • Data napisania recenzji: 27-12-2018
Jestem bardzo zadowolona z tego sklepu. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania recenzji: 27-12-2018
Polecam, wszystko przebiegło sprawnie i szybko :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Adrian
  • Data napisania recenzji: 26-12-2018
bardzo dobrze
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anita
  • Data napisania recenzji: 23-12-2018
Zgodność 100%
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Lucyna
  • Data napisania recenzji: 23-12-2018
Sklep godny polecenia.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 21-12-2018
Informacje na bierząco o zakupionym produkcie. Wszystko ok.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania recenzji: 20-12-2018
Obsługa na,wysokim poziomie.Zaluje,ze nie wzielam wiekszych dywanow????jednak troche małe ,ale ich jakosc naprawde świetna ????dzieci zadowolone????
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 16-12-2018
Jestem zadowolona z zakupu, polecam sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Chrzanowska
  • Data napisania recenzji: 10-12-2018
Polecam wszystkim ????
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Kasia
  • Data napisania recenzji: 07-12-2018
Swietny kontakt z dzialem obslugi, p. Zaneta bardzo uprzejma i pomocna
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Newsletter
Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.
Zgoda na przetwarzanie danych osobowych do celów marketingowych
Zgoda na otrzymywanie informacji handlowych na podany adres e-mail